Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Οι μικροί μας μαθητές στέλνουν τις πιο όμορφες ευχές τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων και γεμίζουν τις καρδιές μας με αγάπη και χαρά!

Διαβάστε περισσότερα...
Τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, το Ωδείο "Δελασάλ" θα ανοίξει το μουσικό κουτί του και θα μας ταξιδέψει σε διαφορετικές γωνιές της γης, θυμίζοντάς μας ότι η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται μέσα στις καρδιές των ανθρώπων!
Διαβάστε περισσότερα...

Φέτος, αν και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η πανδημία, δυστυχώς, δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε ούτε το καθιερωμένο ετήσιο bazaar ούτε τις υπόλοιπες φιλανθρωπικές δραστηριότητες που οργανώνουμε κάθε χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων σε θέματα που αφορούν στην υγιή και ομαλή κοινωνικοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00-20:30, θα διεξαχθεί Διαδικτυακή Επιμορφωτική Συνάντηση (Webinar) μέσω της πλατφόρμας Microsoft (Teams) με θέμα: «Η ψυχική ανθεκτικότητα της οικογένειας εν μέσω πανδημίας», Εισηγητής: κ. Λιανός Παναγιώτης, Διδάκτωρ Σχολικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπευτής.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς, καλούμε, ακόμα μία φορά, τους μαθητές μας που παραμένουν σπίτι, να περάσουν ευχάριστα το πρωινό του Σαββάτου και της Κυριακής, παίρνοντας μέρος σε διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες μαζί με το σχολείο τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Επειδή το σχολείο, εκτός από μάθηση, προσφέρει στα παιδιά και διασκέδαση, τώρα που μένουμε στο σπίτι καλούμε τους μαθητές μας να περάσουν ευχάριστα το πρωινό του Σαββάτου, παίρνοντας μέρος σε ευχάριστες δραστηριότητες μαζί με το σχολείο τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010