Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Στο πλαίσιο του 12ου Πολιτιστικού Διημέρου, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα, την Κυριακή, 7 Μαΐου και ώρα 10:30, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της Β' δημοτικού, με τίτλο: "Βύρων, ένας αδέσποτος σκύλος, χωρίς τον άνθρωπό του", μια διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο της Χρύσα Ξουραφά.

Διαβάστε περισσότερα...
Πριν από μερικά χρόνια, η δημιουργία προγραμμάτων και εφαρμογών απευθυνόταν μόνο σε λίγα άτομα, με εξειδικευμένες γνώσεις. Τώρα τελευταία όμως, ο προγραμματισμός είναι εφικτός για όλους, χάρη σε λογισμικά που έχουν αναπτυχθεί, όπως το Scratch!
Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων του σχολείου μας, με τα λασαλιανά σχολεία του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Απριλίου, η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των τριών τμημάτων της Δ' δημοτικού, με τα αντίστοιχα τμήματα του λασαλιανού σχολείου "Saint Joseph" στην Toulouse.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του σχολείου μας, οι μαθητές μας και οι οικογένειές τους έδειξαν ακόμα μια φορά την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και συγκέντρωσαν 90 λίτρα λάδι, τα οποία πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των λασαλιανών δράσεων και με στόχο τη δημιουργία δεσμών φιλίας με συμμαθητές μας από όλο τον κόσμο, οι μαθητές της Ε' δημοτικού, στο μάθημα των Γαλλικών, αλληλογράφησαν με συμμαθητές τους από το λασαλιανό δημοτικό La Salle Pibrac, κοντά στην Toulouse.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια πρωτότυπη, θεατρική και διαδραστική διασκευή, όπου κοινό και ηθοποιοί γίνονται ένα, βασισμένη στα παιδικά βιβλία «Βασιλική, η μαγική ηχώ της Επιδαύρου», του Ζήση Παπαϊωάννου και «Ο Λουλουδάκος», της Πένυς Ραμαντάνη, παρακολούθησαν σήμερα οι μαθητές της Α' και της Β' δημοτικού, στο πλαίσιο των δράσων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένας παραγωγός, ένας σκηνοθέτης και τρεις θίασοι που προσπαθούν να κερδίσουν την εύνοιά τους, βρέθηκαν στη σκηνή της αίθουσας εκδηλώσεων "Δελασάλ", τη Δευτέρα, 3 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010