Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Το Δημοτικό "Δελασάλ" διοργανώνει χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar και στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών
και Ενηλίκων: «Η Καρδιά του Παιδιού».

Διαβάστε περισσότερα...

Η Ελληνογαλλική Σχολή "Saint-Paul", τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του 8ου τεύχους του περιοδικού «αφιέρωμα» που έχει θέμα: «1922: Πειραιάς & πρόσφυγες», τη Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Δ' δημοτικού, μέσα από μια υπέροχη παράσταση, μας θύμισαν πως για την ελευθερία και τη δημοκρατία χρειάζονται αγώνες και μας βοήθησαν να τιμήσουμε κι εμείς, τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποβλέποντας στη βαθύτερη γνωριμία και την ουσιαστικότερη συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών της, η Γραμματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ελλάδα (Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.) οργάνωσε την 8η Ημερίδα Επιμόρφωσης για το Διδακτικό Προσωπικό των Ελληνογαλλικών Σχολείων, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, με θέμα: «Η ετερογένεια στη σύγχρονη τάξη».

Διαβάστε περισσότερα...

Έκθεση "Τέχνη και Ένδυμα"

Μια υπέροχη βραδιά απόλαυσαν το Σάββατο, 12-11-2022, όσοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης «Τέχνη και Ένδυμα» που οργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια “Saint-Paul - Δελασάλ” και έγιναν στο κατάμεστο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Ε' δημοτικού επισκέφτηκαν το Game Project στο Νέο Ηράκλειο και συμμετείχαν σε διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, σε αθλητικές δραστηριότητες και στίβους μάχης.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού προσωπικού των Ελληνογαλλικών Σχολείων με θέμα: "Η ετερογένεια στη σύγχρονη τάξη", στην οποία συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010