Τέσσερα ιστορικά εκπαιδευτήρια συγκροτούν τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “La Salle Ελλάδας”, ο οποίος με συνέπεια, επί 130 χρόνια, παρέχει στη χώρα μας παιδεία υψηλής ποιότητας, σε παιδιά και σε νέους:

Διαβάστε περισσότερα...

Τον ρόλο του ξεναγού ανέλαβαν για λίγες ώρες οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου της Σχολής μας στο αεχαιο9λογικό Μουσείο Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα μαθητών της Α’ Γυμνασίου ξενάγησε τους μικρούς μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών «Δελασάλ» Αλίμου και της «Παιδαγωγικής» την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 αντίστοιχα. Όλοι οι μαθητές ευχαριστήθηκαν την δραστηριότητα αυτή, αλλά πιο πολύ χάρηκαν την ευκαιρία που είχαν να συναντηθούν με τους περσινούς συμμαθητές τους, οι οποίοι πλέον φοιτούν στο Γυμνάσιο!

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά την τιμητική πρόσκληση του συγγραφέα κ. Κ. Στοφόρου, μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου της Σχολής μας συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Η σπηλιά του δράκου -  Περιπέτεια στην Καστοριά». Οι μαθητές μας, με τη σημαντική αρωγή των φιλολόγων της Σχολής, κ. Ραφαέλας Φύτρου και κ. Αλέξη Λυκοσκούφη, διάβασαν αποσπάσματα του νέου βιβλίου και παρουσίασαν θεατρικό που οι ίδιοι είχαν ετοιμάσει. Τα θερμά συγχαρητήρια των παρευρισκομένων και οι θερμές ευχές του συγγραφέα θα συνοδεύουν τους μαθητές μας για μια ζωή!

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Όμιλος Εθελοντισμού της Σχολής επισκέφθηκε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, συμμετέχοντας μας στο πρόγραμμα Youth Service Learning.  Οι μαθητές είχαν μια μοναδική εμπειρία, βοηθώντας τους φροντιστές στην περιποίηση των ζώων και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες του εκπαιδευτικού κέντρου. Η γνωριμία και η επαφή με τόσα πολλά και διαφορετικά ζώα από τις 5 ηπείρους, πραγματικά ενθουσίασε τους μαθητές, οι οποίοι, παρά την κούραση, σίγουρα θα ξανάρθουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές που συμμετέχουν στον όμιλο δημοσιογραφίας της Σχολής μας επισκέφθηκαν στις 12 Νοεμβρίου 2019, τις εγκαταστάσεις του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, έχοντας την ευκαιρία να δουν τους δημοσιογράφους εν δράσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Με έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο οργάνωσαν και παρουσίασαν την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου της Σχολής, μεταφέροντας σε όλους τους συμμαθητές τους το μήνυμα της πίστης στα ιδανικά της Παιδείας και της Ελευθερίας, ως βάσεις για τη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους δύο εορτασμούς, καθώς και στους συναδέλφους καθηγητές που τους εμψύχωσαν!

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010