Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Απρίλιος 2018 - Saint-Paul Delasalle
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
30 Απρ

Στ' τάξη - Workshop: "Δημιουργικότητα στη σκέψη και στην πράξη"

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να ενισχύσουμε την κατανόηση της καινοτομίας στην ελληνική κοινωνία και κυρίως στις νεότερες γενιές και να παρατηρήσουμε τη δεκτικότητά τους σε concept και δραστηριότητες που σχετίζονται πιο πολύ με το EQ (emotional intelligence), την Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018, πραγματοποιήσαμε, για τους μαθητές της Στ΄ τάξης, Workshop με θέμα: «Δημιουργικότητα στη σκέψη και στην πράξη».

Διαβάστε περισσότερα...
25 Απρ

Μαθητική Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης Actionaid

Στο πλαίσιο της Μαθητικής Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης της Actionaid, με θέμα «Πλανήτης 2030», κάθε τμήμα της Δ' τάξης ασχολήθηκε με έναν παγκόσμιο στόχο. Οι μαθητές μας αποτύπωσαν τις ιδέες τους σε ένα φανζίν και τις ζωντάνεψαν στο παρακάτω βίντεο με χρήση της τεχνικής stop-motion!

 

Διαβάστε περισσότερα...
24 Απρ

Απογευματινή δραστηριότητα

Με αφορμή «Το κουτί των παιχνιδιών», μέσα από το οποίο οι μαθητές του νηπιαγωγείου γνώρισαν αξίες, όπως «μοιράζομαι», «σέβομαι» και «συνεργάζομαι», απολαύσαμε παράσταση θεάτρου σκιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη, 24 Απριλίου, η χορωδία  του σχολείου μας και του Ωδείου "Δελασάλ" έλαβε μέρος στο 1ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Σχολείων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ΄Αθήνας, που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης" του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
19 Απρ

Γιορτή Ξένων Γλωσσών - Ε΄τάξη

Η E' τάξη και το τμήμα των Γαλλικών Σπουδών του Δημοτικού “Δελασάλ”, σας προσκαλούν στο σχολείο μας για να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα του Antoine De Saint-Exupéry, την Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00.

Διαβάστε περισσότερα...
17 Απρ

23ο Συνέδριο ASSEDIL - Λασαλιανοί Χωρίς Σύνορα

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα φιλοξενήσει, για πρώτη φορά, στη Θεσσαλονίκη, από τις 18 έως τις 21 Απριλίου, το 23ο Συνέδριο ASSEDIL (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών των Λασαλιανών Σχολείων).

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010