Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

Στάλθηκαν στα σχολεία τα αποτελέσματα του νέου πρωτότυπου, ως προς τους στόχους του, διαγωνισμού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, που έγινε στο σχολείο μας το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου.

Οι μαθητές μας που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό είναι:

ΜΠΟΚΟΤΑ ΛΕΥΚΟΘΕΑ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΤΣΙΛΙΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΟΥΡΣΟΥ ΔΑΝΑΗ
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΡΑΒΙΛΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ
ΚΑΝΕΛΛΕΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΕΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ
ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΜΟΙΡΟΣ ΦΑΙΔΩΝ
ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΤΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΚΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΑΡΑΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΦΑΦΟΥΤΗ ΔΑΝΑΗ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συγχαρητήρια στους μαθητές που διακρίθηκαν και σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος!

Σύντομα θα μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: www.hms.gr/pythagoras

 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019, οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου επισκέφθηκαν το Μουσείο Γουλανδρή με σκοπό να παρακολουθήσουν προγράμματα που σχετίζονται με τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού «Δελασάλ» στον Άλιμο, το Ωδείο Δελασάλ πραγματοποιεί συναυλία, τη Δευτέρα, 1 Απριλίου, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού,με θέμα: «Μελωδίες και τραγούδια από αγαπημένες ταινίες».

Διαβάστε περισσότερα...

Την Παρασκευή 22, Απριλίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, οι μαθητές της Δ' τάξης έκαναν ένα θεατρικό ταξίδι στο παρελθόν και μας παρουσίασαν ιστορικές στιγμές με πρωταγωνιστές γνωστούς αλλά και άγνωστους ήρωες της ένδοξης ιστορίας μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία), οι μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης με τους δασκάλους τους πήραν μέρος στην εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης - 2019».

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου μας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και παρακολούθησαν ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για τη λειτουργία των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε το 5ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι των Ελληνογαλλικών Σχολείων Αττικής, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού "Δελασάλ", στον Άλιμο.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010