Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Νηπιαγωγείο "Δελασάλ"

OPEN DAY

Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, μαθητές της Στ' του Δημοτικού "Δελασάλ" και των Εκπαιδευτηρίων "Παιδαγωγική-Birds" πήραν μέρος σε "Ένα ταξίδι στ' άστρα". Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια φυσικών επιστημών, να τυπώσουν πύραυλο-μπρελόκ  σε 3D εκτυπωτή, ενώ οι γονείς τους είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη βαθμίδα του Γυμνασίου και να ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα...
Την Τετάρτη, 20 (Β1) και την Παρασκευή, 22 (Β2, Β3) Νοεμβρίου, οι μαθητές της Β' τάξης, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Ηρακλειδών και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μηχανισμοί και γρανάζια». 
Διαβάστε περισσότερα...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι οι μαθητές του σχολείου μας θα ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες που δημιούργησαν οι ίδιοι, στα γαλλικά, με μαθητές άλλων λασαλιανών σχολείων. 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου: «Μια ζωή σαν παραμύθι: Η ζωή και το έργο του Jean-Baptiste de La Salle»

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Δηµοτικού Σχολείου "Δελασάλ", στον Άλιμο, έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου: «Μια ζωή σαν παραμύθι: Η ζωή και το έργο του Jean-Baptiste de La Salle». Πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στον ιερέα, πρωτοπόρο παιδαγωγό και ιδρυτή του Τάγματος των Αδελφών των Χριστιανικών Σχολείων, Jean-Baptiste de La Salle (1651-1719), ο οποίος ίδρυσε σχολεία για άπορα αγόρια και μεταρρύθμισε το εκπαιδευτικό σύστημα της Γαλλίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερα ιστορικά εκπαιδευτήρια συγκροτούν τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “La Salle Ελλάδας”, ο οποίος με συνέπεια, επί 130 χρόνια, παρέχει στη χώρα μας παιδεία υψηλής ποιότητας, σε παιδιά και σε νέους:

Διαβάστε περισσότερα...

Τον ρόλο του ξεναγού ανέλαβαν για λίγες ώρες οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου της Σχολής μας στο αεχαιο9λογικό Μουσείο Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα, ομάδα μαθητών της Α’ Γυμνασίου ξενάγησε τους μικρούς μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών «Δελασάλ» Αλίμου και της «Παιδαγωγικής» την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019 αντίστοιχα. Όλοι οι μαθητές ευχαριστήθηκαν την δραστηριότητα αυτή, αλλά πιο πολύ χάρηκαν την ευκαιρία που είχαν να συναντηθούν με τους περσινούς συμμαθητές τους, οι οποίοι πλέον φοιτούν στο Γυμνάσιο!

Διαβάστε περισσότερα...
Σελίδα 1 από 4

Καλέστε μας

210 9904010