Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Υιοθέτησε ένα πρωτάκι" που εφαρμόζεται στο σχολείο μας ανάμεσα στην Α' και στη Στ' τάξη, οι μαθητές των δύο τάξεων μάς ευχήθηκαν και μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Χρόνια Πολλά! Καλές γιορτές σε όλους!

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Στ' τάξης συσκεύασαν τα τρόφιμα και τις προμήθειες που συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στη φιλανθρωπική οργάνωση "Κάριτας Ελλάδας", η οποία έχει σαν σκοπό να προσφέρει βοήθεια στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι μικροί μαθητές μας της Α΄ τάξης παρουσίασαν τη χριστουγεννιατικη γιορτή τους, με τίτλο «Οι ευχές σε ... περιπέτειες».

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν ενεργά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Πληροφορικής (9-15 Δεκεμβρίου) όπου κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής, πήραν μέρος στην «Ώρα του Κώδικα».

Διαβάστε περισσότερα...

eTwinning Project “300 La Salle QUIZ”

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 300 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή των σχολείων μας, Jean-Baptiste de La Salle, οι κλάδοι Πληροφορικής του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου, του Δημοτικού «Δελασάλ» Αλίμου και του Δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του “300 La Salle QUIZ”, ενός επετειακού, λασαλιανού και διαδραστικού παιχνιδιού γνώσεων, σε μορφή Quiz, το οποίο έλαβε και επίσημα την πιστοποίηση προγράμματος eTwinning, από την πλατφόρμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Διαβάστε περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σχολείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, στις 12:00! Σας περιμένουμε όλους, για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε μαζί!

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές της Α' δημοτικού σας προσκαλούν την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, για να παρακολουθήσετε τη χριστουγεννιάτικη παράσταση "Οι Ευχές ... σε περιπέτειες". Σας περιμένουμε! 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας, οι εκπαιδευτικοί του γαλλικού τμήματος σχολείου μας συμμετείχαν στην εορταστική και επιμορφωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Γαλλίας και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, με θέμα την καινοτομία και την εκπαιδευτική πρωτοτυπία. 

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010