Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι οι μαθητές του σχολείου μας θα ανταλλάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες που δημιούργησαν οι ίδιοι, στα γαλλικά, με μαθητές άλλων λασαλιανών σχολείων. 

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, έγινε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου: «Μια ζωή σαν παραμύθι: Η ζωή και το έργο του Jean-Baptiste de La Salle»

Διαβάστε περισσότερα...

Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Ε' τάξης, με την εξαιρετική γιορτή που παρουσίασαν, μας βοήθησαν να τιμήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και θύμισαν σε όλους μας πως για την ελευθερία και τη δημοκρατία χρειάζονται αγώνες και θυσίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος μετάβασης στο γυμνάσιο, "Γυμνάσιο, ερχόμαστε", που πραγματοποιείται στο σχολείο μας, οι μαθητές της Στ' τάξης επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά και ξεναγήθηκαν στα εκθέματά του, από τους μαθητές της Α' Γυμνασίου του "Saint-Paul".

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Α' τάξης, παρακολούθησαν, στο θέατρο του σχολείου μας, την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στη σελήνη», από τον θίασο του θεάτρου σκιών «Σκιές και γέλια». 

Διαβάστε περισσότερα...

Save the date! Τα Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul ‒ Δελασάλ", στο κλείσιμο των εκδηλώσεων, το 2019, του εορτασμού των 300 χρόνων από τον θάνατο του Ιωάννη-Βαπτιστή Δελασάλ, ιδρυτή του παγκοσμίου δικτύου των λασαλιανών σχολείων και της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου "Δελασάλ" στον Άλιμο, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ιωάννης–Βαπτιστής Δελασάλ: Μια ζωή σαν παραμύθι», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010