Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, η παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες της πρώτης περιόδου της φετινής σχολικής χρονιάς και η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, από τους μαθητές της Γ΄ δημοτικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι Παγκόσμιες Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης 2019 ξεκίνησαν στις 21 Σεπτεμβρίου και κράτησαν μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Το θέμα για τη 13η χρονιά των δράσεων ήταν «Η ειρήνη είναι πάντα εφικτή».

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Λασαλιανων Ημερών Ειρήνης, οι μαθητές της Α' Δημοτικού κατασκεύασαν το δικό τους μικρό περιστέρι και δημιούργησαν ομαδικά με τις παλάμες τους ένα μεγάλο, θέλοντας να στείλουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της ειρήνης!

Διαβάστε περισσότερα...

Από την 21η Σεπτεμβρίου και για έναν μήνα, οι μαθητές του Παγκόσμιου Λασαλιανού Δικτύου γιορτάζουν τις Παγκόσμιες Λασαλιανές Ημέρες για την Ειρήνη. Με τη βοήθεια των δασκάλων τους ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται, ενεργοποιούνται και παίρνουν μέρος σε δράσεις που προάγουν την παγκόσμια ειρήνη. 

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο των δράσεων για τις Παγκόσμιες Λασαλιανές Ημέρες Ειρήνης, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Διαγωνισμός Ποίησης "Δελασάλ" , για τους μαθητές της Ε' τάξης, με θέμα την ειρήνη.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 1ο Διαγωνισμό Μαθηματικών ικανοτήτων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "Πυθαγόρας", για μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Γ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού, καθώς και Α΄ και Β΄ Γυμνασίου. 

Διαβάστε περισσότερα...

Tο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το κοινό, με τίτλο «Στα χνάρια του χαμένου τηλεσκοπίου», στο πλαίσιο της προσπάθειας να φέρει τους μαθητές σε επαφή με την επιστήμη της Αστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αφορμή τις Παγκόσμιες Λασαλιανές Ημέρες για την Ειρήνη, οι μαθητές της Στ´ τάξης χρωμάτισαν το zentangle, μια μορφή πυξίδας που μας βοηθάει να προσανατολιζόμαστε σε όσα έχουν πραγματική αξία στη ζωή μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εκπαιδευτικός του σχολείου μας, Νατάσα Θεμελή και ο θεολόγος του Γυμνασίου μας, του "Saint-Paul", Θωμάς Μαμνιόγλου συμμετέχουν στην 4η Rencontre nationale des fraternités éducatives La Salle που πραγματοποιείται από τις 19 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου στην πόλη Angers της Γαλλίας.

Διαβάστε περισσότερα...
  • 1
  • 2
Σελίδα 1 από 2

Καλέστε μας

210 9904010