Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας ετοίμασαν και μας παρουσίασαν, την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, οι πιο μικροί μας μαθητές της Α' δημοτικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, παρακολουθήσαμε την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, την επετειακή εκδήλωση της Σχολής μας για τον εορτασμό των 300 χρόνων του Παγκόσμιου Λασαλιανού Δικτύου, των 125 χρόνων του "Saint-Paul" και των 10 χρόνων του Δημοτικού "Δελασάλ" Αλίμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, όλοι οι μαθητές του σχολείου μας επισκέφτηκαν Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν ενεργά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Πληροφορικής (3-9 Δεκεμβρίου) και πραγματοποίησαν μία ώρα κώδικα στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής, παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα «Η ‘Ωρα του Κώδικα», μια παγκόσμια εκστρατεία που έχει σαν στόχο, 10.000.000 μαθητές σε όλον τον κόσμο να δοκιμάσουν μία ώρα κώδικα, ώστε να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό και να απομυθοποιήσουν τις σχετικές δεξιότητες.

Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή από την Α' δημοτικού, "Κάτι κινείται στον σάκο του Άγιου Βασίλη", που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00!

Διαβάστε περισσότερα...

Με μια εντυπωσιακή τελετή στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην οδό Πανεπιστημίου, η οικογένεια των σχολείων Δελασάλ της Ελλάδας άνοιξε την εορταστική περίοδο των επετείων των 10 χρόνων του Δημοτικού Δελασάλ στον Άλιμο, των 125 χρόνων του Γυμνασίου-Λυκείου Saint-Paul στον Πειραιά και των 300 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή της, Jean-Baptiste de La Salle.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτάζουμε τα 300 χρόνια από τον θάνατο του Ι.Β. Δελασάλ, ιδρυτή του παγκοσμίου δικτύου των λασαλιανών σχολείων, τα 10 χρόνια λειτουργίας του δημοτικού μας και τα 125 χρόνια λειτουργίας της Ελληνογαλλικής Σχολής "Saint-Paul" στον Πειραιά και σας προσκαλούμε στην επίσημη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Δ’ τάξης επισκέφτηκαν τον Πύργο Βασιλίσσης και έλαβαν μέρος, σε συνεργασία με την ομάδα «ΚΙΒΩΤΟΣ», σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ελιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Καλέστε μας

210 9904010