Εκπαιδευτήρια "Saint-Paul - Δελασάλ"  -  Δημοτικό σχολείο "Δελασάλ"

Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Γονέων - Παιδιών

Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Γονέων - Παιδιών

Εκτύπωση E-mail
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΠΑΙΔΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ 350 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
2020 02 27 poster agonas dromou
Tο 2020, η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών, μέλος του λασαλιανού δικτύου της Ελλάδας, γιορτάζει  τη συμπλήρωση 350 χρόνων παρουσίας του Τάγματος των Ουρσουλινών στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου, το Δημοτικό της Σχολής Ουρσουλινών και το Δημοτικό «Δελασάλ» διοργανώνουμε από κοινού:
Φιλανθρωπική δράση-Αγώνα Δρόμου Γονέων-Παιδιών
 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις:
  • Α΄ φάση: -προκριματικοί αγώνες- θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 5 Απριλίου 2020: για τη Σχολή Ουρσουλινών στο Μαρούσι και για το Δημοτικό «Δελασάλ» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, τις οποίες ευγενικά μας παραχωρεί ο ΣΕΓΑΣ.
  • Β' φάση: -τελικός αγώνας-, στον οποίο θα πάρουν μέρος όσοι προκριθούν από την Α' φάση, θα λάβει χώρα στο Δημοτικό των Ουρσουλινών στο Μαρούσι, στις 17 Μαΐου 2020.

Οι αγώνες δρόμου έχουν καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από το κόστος συμμετοχής θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.). Σας θέλουμε κοντά μας, ώστε, σε γιορταστικό κλίμα, να αθληθούμε, να διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε τα 350 χρόνια παρουσίας της Σχολής Ουρσουλινών στην Ελλάδα και ταυτόχρονα, να αναδείξουμε το σημαντικό πρόβλημα του Νεανικού Διαβήτη και να στηρίξουμε οικονομικά εκείνους που μοχθούν για την αντιμετώπισή του. Στο πλαίσιο αυτό, οποιαδήποτε μεμονωμένη χορηγία είναι ευπρόσδεκτη.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση και να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ.

Καλέστε μας

210 9904010