10 Ιουλ 2017

Επιτυχία των μαθητών μας στο LG AegeanBall Festival

To AegeanBall Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη χρονιά στη Σύρο, είναι το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της FIBA και γεννήθηκε ως ιδέα από τον διεθνή μπασκεμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει μια γιορτή, όχι μόνο αθλητική, αλλά και κοινωνική, που θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια τόσο στη Σύρο όσο και ευρύτερα στις Κυκλάδες και στο μέλλον να αποκτήσει διεθνή χαρακτήρα. Φέτος τη διοργάνωση παρακολούθησαν 5.000 θεατές!

Στη διοργάνωση αυτή, οι μαθητές του σχολείου μας Θεόδωρος Ψυχίτσας και Ευάγγελος Σγούντζος κατέκτησαν, ως μέλη τετραμελούς ομάδας μπάσκετ παιδιών γεννημένων το 2005, την 1η θέση στο τουρνουά, ανάμεσα σε 12 ομάδες που έλαβαν μέρος!

Εκτός από τη μεγάλη αυτή νίκη, ο Θοδωρής Ψυχίτσας πήρε την 1η θέση στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών και σουτ και αναδείχτηκε 1ος σκόρερ της διοργάνωσης και MVP.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας!

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου μας

Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας!

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Η Απογευματινή Ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές

εγγραφές

Οι εγγραφές στο σχολείο μας άρχισαν!

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Συνεργασία

Saint Paul Δελασάλ Δελασάλ Θεσσαλονίκης Άγιος Γεώργιος Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.
Ελληνογαλλική Σχολή "Ο Άγιος Παύλος" Νηπιαγωγείο Δημοτικό "Δελασάλ" Ελληνογαλλικό Κολέγιο "Δελασάλ" Δημοτικό Σχολείο "Ο Άγιος Γεώργιος" Γ.Ι.Ε.Ι.Ε. Ελληνογαλλικά Σχολεία Ελλάδας

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι