17 Ιουν 2017

Summer Camp 2017 - Συνεργασία του σχολείου μας με το British Council

Φέτος, για πρώτη χρονιά, το σχολείο μας συνεργάζεται με το British Council (Βρετανικό Συμβούλιο στην Ελλάδα), στο πλαίσιο του Summer Camp “Activités d’ été”.

Πιο συγκεκριμένα, το British Council θα εντάξει σε κάθε τμήμα, juniors και kids και τις 4 εβδομάδες του Summer Camp, το πρόγραμμα με τίτλο «I can», διάρκειας δύο ωρών για κάθε τμήμα.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από εξειδικευμένο προσωπικό του British Council, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και, μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα:

  • να εξασκήσουν την κατανόηση και τη χρήση της αγγλικής γλώσσας, μέσα από ιστορίες, τραγούδια, ποιήματα, παιχνίδια ρόλων, μουσική και τέχνη,
  • να μάθουν να εργάζονται ομαδικά και ατομικά, εξασκώντας την αυτοεκτίμησή τους,
  • να αναπτυχθούν σωματικά και συναισθηματικά,
  • να γνωρίσουν έναν άλλο πολιτισμό και να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω τους.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά, χρησιμοποιώντας tablets, θα δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό αλφάβητο, θα πάρουν συνεντεύξεις από το προσωπικό του Summer Camp, θα φτιάξουν ένα video για το Summer Camp και το σχολείο, θα λύσουν φανταστικά αστυνομικά μυστήρια κα θα δημιουργήσουν ταινία με θέμα: «Say NO to bullying».

british1     british2

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου μας

Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας!

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Η Απογευματινή Ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές

εγγραφές

Οι εγγραφές στο σχολείο μας άρχισαν!

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Συνεργασία

Saint Paul Δελασάλ Δελασάλ Θεσσαλονίκης Άγιος Γεώργιος Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.
Ελληνογαλλική Σχολή "Ο Άγιος Παύλος" Νηπιαγωγείο Δημοτικό "Δελασάλ" Ελληνογαλλικό Κολέγιο "Δελασάλ" Δημοτικό Σχολείο "Ο Άγιος Γεώργιος" Γ.Ι.Ε.Ι.Ε. Ελληνογαλλικά Σχολεία Ελλάδας

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι