16 Μαρ 2017

Έκθεση φωτογραφίας «Ματιές στον τόπο μου»

Για άλλη μια χρονιά τα εκπαιδευτήρια «Saint-Paul – Δελασάλ», δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και, κυρίως, στην πόλη του Πειραιά, πραγματοποίησαν στο πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα "Ματιές στον τόπο μου", την Παρασκευή, 10 Μαρτίου και το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017.

Τα 208 φωτογραφικά έργα που εκτέθηκαν ήταν καλλιτεχνικές αποτυπώσεις του φωτογραφικού φακού των μαθητών, των γονέων τους, του προσωπικού των εκπαιδευτηρίων, των αποφοίτων και των φίλων της Σχολής. Την έκθεση πλαισίωσαν και έργα από την ατομική φωτογραφική έκθεση του ερασιτέχνη φωτογράφου και πολιτικού μηχανικού, κ. Π. Καλφαντή. Στο πλαίσιο της διήμερης λειτουργίας της, διοργανώθηκαν πολλά εκπαιδευτικά εργαστήρια και σεμινάριο που αφορούσε την τεχνική της φωτογραφίας και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Στην τελετή των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, στις 20.30, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Για την προσφορά της στην τέχνη της Φωτογραφίας τιμήθηκε η παγκοσμίως διακεκριμένη φωτογράφος Calliope, καθώς και ο επαγγελματίας φωτογάφος Γιάννης Μάντακας. Οι αίθουσες της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά κατακλύστηκαν από πλήθος μικρών και μεγάλων μαθητών, καθώς και ανθρώπων που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό.

 

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του σχολείου μας

Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας!

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες

Δραστηριότητες

Η Απογευματινή Ζώνη.

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφές

εγγραφές

Οι εγγραφές στο σχολείο μας άρχισαν!

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική Συνεργασία

Saint Paul Δελασάλ Δελασάλ Θεσσαλονίκης Άγιος Γεώργιος Γ.Ι.Ε.Ι.Ε.
Ελληνογαλλική Σχολή "Ο Άγιος Παύλος" Νηπιαγωγείο Δημοτικό "Δελασάλ" Ελληνογαλλικό Κολέγιο "Δελασάλ" Δημοτικό Σχολείο "Ο Άγιος Γεώργιος" Γ.Ι.Ε.Ι.Ε. Ελληνογαλλικά Σχολεία Ελλάδας

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι